DOBRO DOŠLI NA WEB STRANICU ČAJAVEC-MEGA A.D. BANJA LUKA

Poslovna zgrada Čajavec Mega


POSLOVNA ZGRADA je višespratni objekat u samom centru Grada u ulici Kralja Petra I Karađorđevića 103, u neposrednoj blizini Vlade Republike Srpske, Skupštine Grada Banja Luka, poslovnih banaka i drugih institucija od  privrednog i političkog značaja.

Zgrada je izgrađena namjenski kao poslovni objekt od čvrstog građevinskog materijala, sa kvalitetnom termo i zvučnom izolacijom, opremljena video nadzorom i alarmnim sistemom, priključena na elektro, TT, vodovodnu, kanalizacionu i toplovodnu mrežu Grada, sa prostranom i uređenom ljetnom baštom, asfaltiranim prilazima i uređena 43 parkong mjesta ispred zgrade.

Pročitaj više

 

Skladišni i industrijski objekti


SKLADIŠNI I INDUSTRIJSKI OBJEKTI su smješteni na teritoriji Grada, u Lazarevu (Budžak), u ulici Kojića put broj 4.

Od gradskog središta su udaljeni oko 3 km, i u neposrednoj su blizini železničke stanice i magistralnog puta Banjaluka – Gradiška,  na koji se dalje nastavlja autoput Beograd – Zagreb – Ljubljana.

Povezanost Grada modernim putnim saobraćajnicama sa domaćim i regionalnim privrednim centrima, predstavlja osnov za funkcionisanje ovih objekata i nudi mogućnost razvoja jednog modernog privrednog kompleksa.

Pročitaj više